Genieten 1.0

Eind juni vond in Beeld & Tuin Duizel een mini-festivalletje plaats ‘Proeftuin’. Ik wilde daar graag naartoe, gezien mijn eerdere ervaringen in deze tuin (zie mijn eerdere blog hierover) en Ian ging graag met me mee.

We besloten te gaan fietsen en onderweg te picknicken. Dat picknicken was zo leuk, lekker en gezellig dat van het bezoek aan Beeld & Tuin nog maar een uur resteerde tot aan sluitingstijd. Toch hebben we genoten, want wat was het prachtig… de beelden, de tuin, de muziek en het theater en, de rust. Ik weet zeker: hier ga ik nog vaker komen…

Een impressie van ons bezoekje vind je hieronder.

Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Genieten 1.0

  1. Ian cummins zeggen:

    Inderdaad, zeer mooi, buitengewoon vormgegeven, echt er was een warme zomerse sfeer, en de beeldentuin was ook heel leuk. Ik zou iedereen aanraden er heen te gaan. Nu nog hopen op mooie zomer dagen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.