Carpetwittem

Ik weet niet wat het is, de laatste tijd. Verandert de wereld om me heen? Er komen zo’n mooie mensen in mijn leven, er gebeuren heel bijzondere dingen… Waar zit hem dat nou in…

Al eerder had ik het over de Verbinding, die in mijn leven mede door sociale media tot stand komt. En toch kan niet iedereen daar vat op krijgen, bijvoorbeeld op de zin van een medium als Twitter.

Er wordt -door insiders- veel gehiephiephoeraad over sociale media en tegelijkertijd roepen critici, overigens vaak ‘outsiders’, dat sociale media onzin zijn. Dat ze een gevaar vormen voor onze samenleving, omdat ze asociaal gedrag zouden bevorderen. En ook, dat op die sociale media alleen maar wordt gemeld ‘dat je naar de wc gaat’. Gemakkelijk hoor, die kritiek uiten. Maar het zou mooier zijn als die critici zich er toch eens in verdiepten.

Ik wil graag iets met die critici delen: ik ben blijkbaar niet de enige die mooie dingen ervaart op of door Twitter. Want afgelopen week kwam deze tweet van Jojanneke in mijn timeline voorbij: 

Daar werd ik even stil van. Ze gaf precies de juiste woorden aan mijn ervaring van dit moment.

Ik heb er een mooi nieuw motto bij in mijn leven: Carpetwittem!

 

 

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.