Van vuurtje tot kampvuur

Aanstaande vrijdag is het zover… de ontknoping van vier maanden postzegelen is daar. Eindelijk kan Eindhoven een zucht van verlichting slaken. Het ontwerp dat de expertjury het meest aansprak en ’t ontwerp waar het publiek het meest warm van werd worden in dé bibliotheek van Eindhoven bekend gemaakt.

De climax nadert. En, heeft na vrijdag Eindhoven dan tenslotte een zegel waar zij wél trots op kan zijn? Ik ben heel erg benieuwd… in het voorproefje dat ik al mocht hebben, samen met een aantal crewleden, van de expertwinnaar, durf ik te zeggen: Eindhoven heeft het! Een zegel om trots op te zijn! En daar komt vast nog een prachtig ontwerp bij van het publiek.

Maar Eindhoven heeft meer dan gebouwen, meer dan ontwerpen. Deze wedstrijd heeft mij laten zien dat zij mensen heeft om trots op te zijn! En dat geldt niet in het minste voor mijn mede-crewleden van Eindhoven op een Postzegel! Wat zal ik ze missen… na vier maanden samen hard werken om deze wedstrijd tot een succes te maken… Wat na de climax van vrijdag? Wacht  mij een diep zwart gat? Of… ligt de volgende uitdaging al weer in het verschiet, maar is die nog niet voor mij in beeld?

De tijd zal het leren… Eindhoven op een Postzegel heeft bij mij in ieder geval een vlammetje doen oplaaien tot een voorzichtig vuurtje. En ik weet zeker: als ik dat vuurtje regelmatig voedt en er hout en lucht aan toevoeg, dan groeit dat vuurtje uit tot een heus kampvuur. De gedachte aan het knisperende hout en de warmte die het vuur verspreidt, doet mijn hart nu al oplichten. Daar word ik blij van!

Dus, Eindhoven op een Postzegel: bedankt!

 

Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Van vuurtje tot kampvuur

  1. accouptfora zeggen:

    Bedankt voor een interessante blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.